Пошук

ПРАВИЛА ПОШУКУ НА САЙТІ

  1. Переведіть компьютер на англійську мову.
  2. При пошуку підшипника введіть у віконце пошуку номер підшипника в нашому або імпортному позначенні.
  3. Весь набір символів здійснюється без пробілів.                     
  4. При пошуку клинового пасу введіть у віконце пошуку на англійській мові літеру профілю ременя (Z, A, B, C, D), поставте дефіс (-) і введіть довжину пасу в міліметрах.
  5. Приклад при пошуку сальника: 17х32х7, де «х» - англійська маленька літера «х» (ікс),  17 - діаметр посадочного місця сальника на валу, 32 - зовнішній діаметр сальника, 7 - висота сальника.
  6. При пошуку стопорних кілець наберіть літеру Z (якщо кільце одягається на вал) та наберіть діаметр вала в міліметрах або W (якщо кільце вставляється у втулку) та наберіть діаметр втулки в міліметрах.

за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від до
Зовнішній діаметр, мм:
Від до
Висота(ширина), мм:
Від до
Ціни актуальні на 25.04.2024

Підтвердження дійсності (автентичності) продукції SKF

Сьогодні ми поговоримо про бренд підшипників SKF та їх додатку для мобільних платформ. Компанія SKF створила для покупців спеціальний програмний продукт, додаток для перевірки автентичності продукції бренду «SKF Authenticate».

Тепер будь-який бажаючий зможе легко визначити автентичність товару SKF, посилання на додаток ви можете знайти в кінці статті. Програма абсолютно безкоштовна і працює в режимі онлайн.

Пропонуємо вам ознайомитися з матеріалом, як це працює.

Щоб наш огляд був максимально прозорий і корисний, ми проведемо його на товарі який представлений у нас, у ВПК Підшипник (перейти в розділ товарів SKF). Цей додаток дозволить будь-якому власникові і користувачеві перевірити продукт на справжність. Він абсолютно безкоштовний і доступний як для iOS, так і для Android. Після встановлення додаток готовий до використання. Інтуїтивний інтерфейс і докладний опис забезпечить комфортне і швидке використання. Після встановлення SKF Authenticate на екрані вашого смартфону оселиться наступний ярлик.


1

 

Відкривши додаток ви відразу потрапляєте в контекстне меню по відправці запиту. Слідуючи нехитрим підказкам і заповнивши контактні дані, ваш запит потрапляє безпосередньо компанії.


2 3 4

 

У меню необхідно зробити якісні фотографії підшипника бренду SKF. Ви можете їх створити безпосередньо зі свого смартфону натиснувши кнопку «Почати». Відкриється діалогове меню запиту і буде потрібно натиснути на «Додати фото» і далі ви обираєте або «сфотографувати» або «вибрати фотографії» якщо вони вже на вашому смартфоні.

5 6


Виглядає це наступним чином.



7

 

Далі формується діалогове меню запиту з наданими контактними даними.



8

 

Побачити запит можна в меню «Архів»

 9

Далі на вашу пошту приходить підтвердження, від компанії SKF, повідомляючи що запит успішно отримано. У нашому випадку ж, компанія повідомила що наданих нами фото недостатньо.



 10

І ми надали додатковий матеріал.



1112
1314
1516

 

Звичайно, якщо ви будете детально слідувати інструкціям, то відповідь буде надано відразу. Але наш випадок показав: команда компанії SKF надає високу якість сервісу.

Ви можете створювати кілька запитів і зберігати їх в архіву додатку. Проаналізувавши надану інформацію, компанія SKF досить скоро надасть відповідь. Ось так легко можна перевірити справжність товару, що купується SKF де б ви не знаходилися. Досить мати з собою смартфон.



17


 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skf.authenticate&hl=ru

https://itunes.apple.com/us/app/skf-authenticate/id987442973?mt=8


Всі статті

Останні статті

Підшипник ex206g2 - кульковий підшипник, який служить опорою для валів, його корпус складається з двох кілець, які з'єднані сепаратором.

Підшипник es207g2 це підшипник, що закріпляється, кульковий підшипник, складається з двох частин - обойм, зовнішньої і внутрішньої, які з'єднуються сепаратором, він є корпусним.

Підшипник es208g2 - це кульковий підшипник, який закріплюється на валу, дві частини - обойми, внутрішня і зовнішня, що з'єднуються сепаратором, складають його корпус.

Закріплювальні кулькопідшипники GE..-KRR-B в широкому асортименті з аналогами за доступними цінами.