Пошук

ПРАВИЛА ПОШУКУ НА САЙТІ

  1. Переведіть компьютер на англійську мову.
  2. При пошуку підшипника введіть у віконце пошуку номер підшипника в нашому або імпортному позначенні.
  3. Весь набір символів здійснюється без пробілів.                     
  4. При пошуку клинового пасу введіть у віконце пошуку на англійській мові літеру профілю ременя (Z, A, B, C, D), поставте дефіс (-) і введіть довжину пасу в міліметрах.
  5. Приклад при пошуку сальника: 17х32х7, де «х» - англійська маленька літера «х» (ікс),  17 - діаметр посадочного місця сальника на валу, 32 - зовнішній діаметр сальника, 7 - висота сальника.
  6. При пошуку стопорних кілець наберіть літеру Z (якщо кільце одягається на вал) та наберіть діаметр вала в міліметрах або W (якщо кільце вставляється у втулку) та наберіть діаметр втулки в міліметрах.

за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від до
Зовнішній діаметр, мм:
Від до
Висота(ширина), мм:
Від до
Ціни актуальні на 28.04.2024

Мініатюрний підшипник 684 rs, аналог 1180084, 618/4 2RS, 1000084 закритий

Підшипник 684 rs відноситься до мініатюрних. Має розміри 4х9х4 мм, що робить його більш широким, ніж відкритий аналог (684) з шириною 2,5 мм. Це слід враховувати при купівлі - в ряді випадків замінити відкритий підшипник закритим неможливо. За типом є кульковим радіальним з одним рядом тіл кочення. Гумові заглушки не допускають попадання вологи і пилу у внутрішню порожнину, одночасно захищаючи від витікання мастила. Воно внесене на заводі-виробнику, додавати або замінювати його категорично не рекомендується: у такому випадку виробник не може гарантувати нормальної роботи виробу.

В системі ГОСТ існує підшипник з аналогічними розмірами і металевою шайбою - 3080084. Також, залежно від виробника, можливі варіанти найменування: недорогі маркуються 618/4 2RS (CX Польща), а продукція преміум-класу має маркування 684 2RS (EZO Японія).

чертеж подшипника 684 rs

Основні характеристики:

Внутрішній діаметр d - 4 мм; 

Зовнішній діаметр D - 9 мм;

Ширина (висота) B - 4 мм;

Маса m - 0,001 кг * ;

Вантажопідйомність динамічна С - 0,54 кН; 

Вантажопідйомність статична Со - 0,18 кН; 

Гранична частота обертання в пластичній мастилі nпл - 49000 об/хв.

* - маса підшипника менше 0,001 кг вказується як 0,001 кг.

Підшипник знаходить застосування в невеликих вузлах з високими швидкостями обертання. Використовується в медичному обладнанні, в тому числі в стоматологічній та косметологічної техніці, радіокерованих моделях (машинки, човни та ін.), авіамоделюванні.

Також можна ознайомитись з іншими конструктивними особливостями: відкритий 684 (більш вузький), закритий металевими шайбами 684 2z (витримує оберти до 57000 об / хв).


Всі статті

Останні статті

Підшипник ex206g2 - кульковий підшипник, який служить опорою для валів, його корпус складається з двох кілець, які з'єднані сепаратором.

Підшипник es207g2 це підшипник, що закріпляється, кульковий підшипник, складається з двох частин - обойм, зовнішньої і внутрішньої, які з'єднуються сепаратором, він є корпусним.

Підшипник es208g2 - це кульковий підшипник, який закріплюється на валу, дві частини - обойми, внутрішня і зовнішня, що з'єднуються сепаратором, складають його корпус.

Закріплювальні кулькопідшипники GE..-KRR-B в широкому асортименті з аналогами за доступними цінами.