Пошук

ПРАВИЛА ПОШУКУ НА САЙТІ

  1. Переведіть компьютер на англійську мову.
  2. При пошуку підшипника введіть у віконце пошуку номер підшипника в нашому або імпортному позначенні.
  3. Весь набір символів здійснюється без пробілів.                     
  4. При пошуку клинового пасу введіть у віконце пошуку на англійській мові літеру профілю ременя (Z, A, B, C, D), поставте дефіс (-) і введіть довжину пасу в міліметрах.
  5. Приклад при пошуку сальника: 17х32х7, де «х» - англійська маленька літера «х» (ікс),  17 - діаметр посадочного місця сальника на валу, 32 - зовнішній діаметр сальника, 7 - висота сальника.
  6. При пошуку стопорних кілець наберіть літеру Z (якщо кільце одягається на вал) та наберіть діаметр вала в міліметрах або W (якщо кільце вставляється у втулку) та наберіть діаметр втулки в міліметрах.

за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від до
Зовнішній діаметр, мм:
Від до
Висота(ширина), мм:
Від до
Ціни актуальні на 25.04.2024

Підшипник ex206g2

JD10384

Підшипник ex206g2 - кульковий підшипник, який служить опорою для валів, і складається з пари кілець, кульок, розділених і утримуваних сепаратором. Підшипник широко використовується як запчастина транспортера або елеватора комбайнів. Він підходить для техніки таких фірм, як Claas, John Deere, Massey Furgeson. Щоб закріпити цей підшипник на валі, необхідно використовувати втулку і вінт. Розміри підшипника вказані в міліметрах: 30x62x19.

У нашому магазині ex206g2 існує в таких комплектаціях:

ex 206 g2 - SNR (Франція),

Na 206 g - FBJ (Японія).

 

Наші фахівці оцінювали якість даних підшипників, тому ви можете бути впевнені, що вони прослужать вам ще дуже довго!


Всі статті

Останні статті

Підшипник es207g2 це підшипник, що закріпляється, кульковий підшипник, складається з двох частин - обойм, зовнішньої і внутрішньої, які з'єднуються сепаратором, він є корпусним.

Підшипник es208g2 - це кульковий підшипник, який закріплюється на валу, дві частини - обойми, внутрішня і зовнішня, що з'єднуються сепаратором, складають його корпус.

Закріплювальні кулькопідшипники GE..-KRR-B в широкому асортименті з аналогами за доступними цінами.

Опорні ролики завжди у наявності та під замовлення