Пошук

ПРАВИЛА ПОШУКУ НА САЙТІ

  1. Переведіть компьютер на англійську мову.
  2. При пошуку підшипника введіть у віконце пошуку номер підшипника в нашому або імпортному позначенні.
  3. Весь набір символів здійснюється без пробілів.                     
  4. При пошуку клинового пасу введіть у віконце пошуку на англійській мові літеру профілю ременя (Z, A, B, C, D), поставте дефіс (-) і введіть довжину пасу в міліметрах.
  5. Приклад при пошуку сальника: 17х32х7, де «х» - англійська маленька літера «х» (ікс),  17 - діаметр посадочного місця сальника на валу, 32 - зовнішній діаметр сальника, 7 - висота сальника.
  6. При пошуку стопорних кілець наберіть літеру Z (якщо кільце одягається на вал) та наберіть діаметр вала в міліметрах або W (якщо кільце вставляється у втулку) та наберіть діаметр втулки в міліметрах.

за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від до
Зовнішній діаметр, мм:
Від до
Висота(ширина), мм:
Від до
Ціни актуальні на 16.10.2024

Нове надходження! Підшипники СRAFT у нас!

Раді повідомити про вступ довгоочікуваної новинки - підшипників від відомого виробника СRAFT! Тепер ви можете придбати високоякісні підшипники цього бренду у нашому інтернет-магазині

Це чудова можливість оновити своє обладнання та підвищити його продуктивність.

Підшипники СRAFT – це:

• Висока якість

• Тривалий термін служби

• Широкий асортимент

Наші менеджери з високим професіоналізмом допоможуть Вам у виборі підшипників. Контакти

0675583242 Жанна

 

0668958858 Юлия


Всі статті

Останні статті

Чи знаєте ви, що практично кожен гаджет, який ми використовуємо щодня, має хоча б один підшипник? Саме ці невеликі, але неймовірно важливі деталі забезпечують плавний рух та довговічність механізмів. Чеська компанія ZKL, один із світових лідерів у виробництві підшипників, вже понад 90 років розробляє та виробляє високоякісні рішення для найвибагливіших галузей промисловості.

Шукаєте підшипники KOYO? У нас ви знайдете широкий асортимент для будь-якої техніки. Висока якість, доступні ціни та професійні консультації – все це чекає на вас!

Підшипники NTN – це довговічні, надійні, високоякісні японські підшипники для промисловості та техніки.

Підшипники для сільгосптехніки від німецького виробника INA - надійність, висока якість і довговічність. ВПК-Підшипник раді надати вам широкий асортимент різноманітних підшипників для комбайнів.