Пошук

ПРАВИЛА ПОШУКУ НА САЙТІ

  1. Переведіть компьютер на англійську мову.
  2. При пошуку підшипника введіть у віконце пошуку номер підшипника в нашому або імпортному позначенні.
  3. Весь набір символів здійснюється без пробілів.                     
  4. При пошуку клинового пасу введіть у віконце пошуку на англійській мові літеру профілю ременя (Z, A, B, C, D), поставте дефіс (-) і введіть довжину пасу в міліметрах.
  5. Приклад при пошуку сальника: 17х32х7, де «х» - англійська маленька літера «х» (ікс),  17 - діаметр посадочного місця сальника на валу, 32 - зовнішній діаметр сальника, 7 - висота сальника.
  6. При пошуку стопорних кілець наберіть літеру Z (якщо кільце одягається на вал) та наберіть діаметр вала в міліметрах або W (якщо кільце вставляється у втулку) та наберіть діаметр втулки в міліметрах.

за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від до
Зовнішній діаметр, мм:
Від до
Висота(ширина), мм:
Від до
Ціни актуальні на 16.10.2024

Надходження підшипників NTN

В нас нове надходження підшипників бренду NTN. Японський виробник NTN славиться своєю якістю та довговічністю, забезпечуючи надійні рішення для промисловості, автомобільної та сільськогосподарської техніки. Асортимент підшипників NTN охоплює різні типорозміри та модифікації, пропонуючи як радіальні кулькові, так і голчасті підшипники з посиленими параметрами. Всі підшипники доступні для замовлення по Україні. Для більш детальної інформації та оформлення замовлення, відвідайте сайт компанії ВПК-Підшипник.


Всі статті

Останні статті

Чи знаєте ви, що практично кожен гаджет, який ми використовуємо щодня, має хоча б один підшипник? Саме ці невеликі, але неймовірно важливі деталі забезпечують плавний рух та довговічність механізмів. Чеська компанія ZKL, один із світових лідерів у виробництві підшипників, вже понад 90 років розробляє та виробляє високоякісні рішення для найвибагливіших галузей промисловості.

Шукаєте підшипники KOYO? У нас ви знайдете широкий асортимент для будь-якої техніки. Висока якість, доступні ціни та професійні консультації – все це чекає на вас!

CRAFT – це відомий литовський бренд, який спеціалізується на виробництві якісних підшипників за доступними цінами. Продукція цієї компанії користується популярністю завдяки оптимальному поєднанню ціни та якості.

Підшипники для сільгосптехніки від німецького виробника INA - надійність, висока якість і довговічність. ВПК-Підшипник раді надати вам широкий асортимент різноманітних підшипників для комбайнів.