Пошук

ПРАВИЛА ПОШУКУ НА САЙТІ

  1. Переведіть компьютер на англійську мову.
  2. При пошуку підшипника введіть у віконце пошуку номер підшипника в нашому або імпортному позначенні.
  3. Весь набір символів здійснюється без пробілів.                     
  4. При пошуку клинового пасу введіть у віконце пошуку на англійській мові літеру профілю ременя (Z, A, B, C, D), поставте дефіс (-) і введіть довжину пасу в міліметрах.
  5. Приклад при пошуку сальника: 17х32х7, де «х» - англійська маленька літера «х» (ікс),  17 - діаметр посадочного місця сальника на валу, 32 - зовнішній діаметр сальника, 7 - висота сальника.
  6. При пошуку стопорних кілець наберіть літеру Z (якщо кільце одягається на вал) та наберіть діаметр вала в міліметрах або W (якщо кільце вставляється у втулку) та наберіть діаметр втулки в міліметрах.

за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від до
Зовнішній діаметр, мм:
Від до
Висота(ширина), мм:
Від до
Ціни актуальні на 29.03.2024

Підшипник 205 закритий

Однорядні кулькові підшипники вважаються найпоширенішими в світі. Сфера їх застосування дуже широка: вони використовуються в автомобілях, сільськогосподарське техніке, в побутових приладах і т.д. Популярність цієї серії підшипників обумовлюється їх головною характеристикою - можливістю працювати при великому радіальному навантаженні, а також при великій кількості обертів вала, на якому він встановлений.

Відеоогляд підшипника 205 закритого зі Словаччини:

Підшипник 205 закритий завдяки своєї конструкції захищений від попадання бруду і пилу, що істотно продовжує термін його використання. Цей підшипник має модифікацію - кульковий підшипник 180205, який закритий гумовими заглушками з обох сторін. Клас точності підшипників 0, призначаються вони для масового використання. Безсумнівна перевага, підшипник 205 закритий ціна низька, тому доступна для більшості покупців.

podshipnik


















Більше про підшипник 6205 2RS на нашому каналі Ютуб . Тут ви знайдете багато цікавих відео про підшипники інших модифікацій і брендів.

 


Всі статті

Останні статті

Підшипник ex206g2 - кульковий підшипник, який служить опорою для валів, його корпус складається з двох кілець, які з'єднані сепаратором.

Підшипник es207g2 це підшипник, що закріпляється, кульковий підшипник, складається з двох частин - обойм, зовнішньої і внутрішньої, які з'єднуються сепаратором, він є корпусним.

Підшипник es208g2 - це кульковий підшипник, який закріплюється на валу, дві частини - обойми, внутрішня і зовнішня, що з'єднуються сепаратором, складають його корпус.

Закріплювальні кулькопідшипники GE..-KRR-B в широкому асортименті з аналогами за доступними цінами.